top of page
  • Writer's pictureSaletisti Kennel-Kissala

Kiran pentukuulumiset

Updated: Feb 21

10.1.2024 syntyi meille 3 urosta ja 2 narttua. Kira hoiti varsinaisen synnytyksen erinomaisesti - se aloitti n. viideltä aamulla ja oli seitsemään mennessä valmis. Jouduin toimimaan kätilönä kaikille pennuille ja puhkaisemaan näiden sikiökalvot. Siitä eteenpäin Kira hoiti kyllä pennut taas erinomaisesti vaikkakin napanuorien katkaisemisessa oli vähän haasteita.


Pentuarki on sujunut meillä oikein mallikkaasti. Ensimmäiset yöt olivat toki hieman levottomia, mutta siitä eteenpäin pienokaiset nukkuivat yöt rauhallisesti. Pennut olivat 3,5 viikkoisia kun ne siirtyivät pentuhuoneeseen. Missään vaiheessa ei oltu tultu pentulaatikon laitojen yli, mutta alkoivat olla sellaisia haisuleita, etten niitä enää omaan makuuhuoneeseeni halunnut.


Pennut tottuivat hienosti uuteen elinympäristöönsä ja viihtyivät siellä melkein viikon verran. Nyt ihmisestä on tullut paras asia ikinä ja pentuportin takana on aina hirveä huutokuoro, jos siitä mennään ohitse ilman, että istutaan pentuhuoneeseen seurustelemaan tai heidät päästetään vapaiksi riehumaan.






58 views0 comments

Recent Posts

See All

Pentuja tammikuulle!

Kira astutettu onnistuneesti Reinolla ja odottelemme pentujen syntyvän tammikuun alkupuoliskolla :) Lisää aiheesta sivulla Kiran ja Reinon pentuprojekti

Astutusta ja kuulumisia

Kira (Saletisti Dana Scully) yritettiin astuttaa keväällä mutta valitettavasti jäi tyhjäksi joten odottelemme seuraavia juoksuja josko saisimme sitten talveksi yhden koirapentueen :) Olemme myös vähän

Uusi sivusto !

Bloggerin ongelmien vuoksi olemme joutuneet rakentamaan sivumme uudestaan mutta huoli pois :) toivotaan tämän alustan toimivan paremmin!

bottom of page